Dom > Novosti > Sadržaj
Hengda Fuji dizalo usluga, Bangladeš je najveći apartman projekt, La Residence
- Jul 03, 2018 -

Uttara stan projekt (La Residence) se nalazi u Dhaka, Bangladeš, koja je najveći projekt planirani stan u povijesti države. Apartman ima površinu od 214.44 hektara, s ukupno oko 240 16 katova stambene zgrade, s ukupno 20160 apartmani, apartmani obezbjeđuju srednjeg dohotka i nisku preuređenjema u glavnom gradu, Dhaka. Projekt je planiran za kupnju više od 200 jedinica, prvih 50 dizalo Hengda Fuji dizalo proizvodi su završeni dio veleprodaju, čekaju na instalaciju i prihvaćanje, riješiti u stan prvo useljenje vožnja liftom potražnje.

Iznad: Bangladeš Uttara apartman projekt ptičje prikaz projekta


U A blok projekta, 1275 kvadratnih metara neto površine jedinica se grade. U 79 jedan apartman zgrada, 67 individualne stambene zgrade se pokrenula u cijelosti. Istovremeno, RC okvira od 16 etaže (uključujući podrum) 10 jedan apartman zgrada je dovršena i radnih postupaka kao što su zid, Žbukanje projekt, prednja maska i vrata okvir, uključujući i dorada inženjering, završeni. Preko 4000 apartmani su ukupne neto površine 1275 kvadratnih metara, i "U" blok alociranog za različite kategorije niskim i srednjim prihodima podnositelja. Srednja i niska primanja stanovnika koji su se prijavili za upis zabilježile su 31 siječnja 2016. To je izvijestio da Mario Arlović (MasHrof), inženjer ministarstvo stanovanja i javnih radova, je najavio da kandidati će postepeno prenijeti svoje stanove u skladu s uvjetima primjene. Završetak projekta će Uvelike smanjuje pritisak stanovanje srednje i nisko dohodak rezidenata u Dhaka i poboljšati njihov životni standard i kvalitetu života.

apartment elevator

Iznad: prikaz scena Bangladeš Uttara apartman projekta projekta


Od 2000, Hengda Fuji dizalo je otvorilo na međunarodnom tržištu od 2000, a već izvozi sve vrste Eskalator proizvoda. U Australiji, Južna Koreja, Ukrajina, Rusija, Južna Sultan, Indonezija, Tajland, Indija i druge zemlje i regije, sve vrste električnih Eskalator proizvodi Hengda Fuji su u dobar rad. 2017 kada izvoz okolina nije vrlo jak, to još uvijek održava snažan rast zamah i postići više od 1500 izvoz pokretnih stepenica, koja zauzima središnji položaj u izvoznim poslovima Kina je dizalo industrije (uključujući stranih Brandova). Povećanjem svojih usluga za overseas agenata, Hengda Fuji dizalo prekomorske tržištu aktivno je sudjelovao u raznim profesionalni dizalo izložbe u inozemstvu, poboljšanje utjecaja i popularnosti Hengda Fuji dizalo na međunarodnom tržištu. U Kini dizalo izložbi svibanj 2018, pristiglo više od 100 serija stranih trgovaca i volumen bilo otpušten do kraja studenog. Kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda, odjel za proizvodnju i rad će ojačati prilagođene usluge i točnost pristajanja za inozemne kupce, i učiniti dobro u tehničke podrške, proizvodnje i isporuke usluga za u širenje inozemnih trgovaca na tržištu i osigurati da svaki električni ljestve izvezu Hengda Fuji je savršena kombinacija proizvoda i umjetnosti. Proizvod!