Dom > Proizvod > Home Lift

Dumbwaiter

FUJIHD je proizvođač dumbwaiter i dobavljača u Kini, specijaliziran za istraživanje, razvoj i proizvodnju dumbwaiter proizvoda.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD je proizvođač dumbwaiter i dobavljača u Kini, specijaliziran za istraživanje, razvoj i proizvodnju dumbwaiter proizvoda.


1. Uvod

Dumbwaiter, zbog toga što se više koristi u ugostiteljstvu, poznat je i kao prolazni lift, uglavnom podijeljen u dva oblika: tip poda i prozorski prozor. Podna površina lifta odnosi se na pod kaveza direktno sa prizemlja, može direktno gurati kolica u kavez, pružiti praktičnu i brzu hranu, prevoz tereta. Tip prozora usluga lift se odnosi na otvorenu poziciju od tla imaju određenu visinu, općenito u 0,8 1,2 metara, ljudi ne treba luk može biti izravno na stavke u kapsulama, u skladu s ljudskog tijela inženjering dizajn. Sorrenta za vaš osobni dizajnerski kvalitet, elegantan i lijep, napredne performanse, fleksibilan rad. "Put uzašašća, solentha zna" je dizajniran da donese vrednosno iskustvo klijentu.


2. Prednost

● Dumbwaiter učinak uštede energije je dobar, uštedjeti prostor, prijevoz drugih velikih nosivosti, sustav, napredna oprema, prvoklasna, šira upotreba potpuno funkcionalnog sustava, itd., Kao u procesu upotrebe opreme za liftove pronaći dumbwaiter ili svrhe ili će biti sve napredniji. Uostalom, znajući funkciju i karakteristike svog lifta, ona postepeno ima drugačije mesto u procesu prodaje, što je aspekt koji ima mnoge prednosti u procesu promocije.

● Trenutno se sve više istražuje i razvija tip i veličina opreme za liftove. Prije svega, radna efikasnost u procesu prijavljivanja je različita, što može biti drugačije u procesu promocije. Proces prodaje tokom godina, još uvijek treba vidjeti ovu vrstu opreme dizala može uštedjeti mnogo prostora, na veličinu skladišta je velika, tako da u procesu transporta robe će biti više zgodan. Tek nakon što vidite funkciju i upotrebu ovog uređaja će biti više popularan u procesu promocije.

● Električna struja koju koristi raznovrsna oprema za liftove u procesu pokretanja je veoma mala i ima značajno poboljšanje efikasnosti prenosa. Zbog uvođenja tehnologije konverzije frekvencije u većini opreme za liftove, praktičnost transporta je veoma pogodna. Ukratko, sve više prednosti u ovoj oblasti u svijetu.

● U procesu prodaje, jeste li sigurni da ćete pronaći funkciju i rad prednosti opreme za dizala, kada će prodaja na tržištu u zemlji sigurno biti široko priznata, da znate da će nakon upotrebe efikasnosti opreme za dizala, sigurno imaju velike prednosti u pogledu kvaliteta. Tek nakon što vidite procese opreme za liftove, lakše će se upravljati.


3. Specifikacija

Upotreba

Dumbwaiter

Brzina

0.4m / s

Kapacitet

250KG, 100KG, 200KG

Podešavanje brzine

Tip vuče

Tip kontrole

Jednostavna kontrola

Odnos prianjanja

1: 1

Otvaranje vrata

Otvaranje gore i dole

Veličina dizalice

1480 mmW * 1500 mmD

Visina gornjeg kata

2500 (mm) \ t

Dubina jame

750 (mm) \ t

Napajanje

380V AC 50HZ 3phase 5lines

Snaga svetlosti

220V AC 50HZ


4. Aplikacija

Dumbwaiter je naširoko koristi u tvornicama, supermarketima, hotelima, školama, kantinama i drugim mjestima, mala površina prostora, bez jakih civilnih kapaciteta, nove i stare zgrade se učinkovito koriste, uvelike štedi vrijeme i troškove radne snage za korisnika.


FUJI Dumbwaiter


5. Usluga

Period garancije kvaliteta:

Lift za robu je 12 mjeseci od završetka instalacije i puštanja u pogon. Plan nadogradnje proizvoda: obećavamo da ćemo nadograditi softver besplatno i naplaćivati samo troškove hardvera. Lista planova održavanja i rezervnih dijelova, aspekti održavanja operacija s prigušivačem:

A, proizvodi u jamstvenom roku: vlasnik strani fuji dumbwaiter instalacija nakon završetka prihvaćanja, odnosno da unesete moje tvrtke za uslugu osiguranja kvalitete proizvoda.

1. Tokom garantnog perioda proizvoda, ako postoji bilo kakva greška u liftu, mi ćemo odgovoriti na poziv i biti ćemo u 24.

Za nekoliko sati, osoblje za održavanje je poslano na mjesto popravka.

2. Ciklus inspekcije održavanja tegljača se kontroliše u roku od 15 dana, a osoblje za održavanje ili ovlašćene jedinice za održavanje će vršiti inspekciju održavanja kruga za lift.

3. Osoblje za održavanje dostavlja vlasniku izvještaj o funkcionisanju fjubi-lifta svaka tri mjeseca.

4. Ako vlasnik ima posebne zahtjeve za vrijeme rada lifta za robu, naša tvrtka će u potpunosti razmotriti uređenje vlasnika u vrijeme održavanja.

5. Ako je kvaliteta komponenti za podizanje robe nastala tokom garantnog perioda proizvoda, osoblje naše kompanije će biti ispravljeno u roku od 24 sata od prijema obaveštenja.

6. Prije isteka jamstvenog roka, naša tvrtka će provesti sveobuhvatnu provjeru i test za vlasnika bez nadoknade i ispraviti probleme pronađene besplatno.

Ii. Snabdevanje rezervnim delovima:

A. Proizvod je u garantnom roku.

1. Za dumbwaiter vlasnika, naša kompanija će obezbediti besplatno ulje, pamučnu pređu i druge materijale za održavanje, održavanje i pomoćne materijale za besplatnu zamenu oštećenih liftova u normalnoj upotrebi.

2. U skladištu rezervnih dijelova odjela održavanja tvrtke poduzeti ćemo suvišne mjere kako bismo osigurali važne komponente i dovoljan broj ranjivih dijelova vlasnika.

3. Ovlašćene jedinice za održavanje na lokaciji projekta opremljene su nekim uobičajenim ranjivim dijelovima, koji se mogu koristiti na sljedeći način.

B. Nakon perioda garancije proizvoda:

1, više od kvalitete proizvoda nakon jamstvenog roka za rezervne dijelove opskrbe, na premisi plaćanja ima dobru reputaciju, s "opskrbe, nakon prve uplate" za princip, kako bi se osiguralo kontinuirano, sigurno i visoke kvalitete lift \ t trčanje.

2. Ako vlasnik potpiše ugovor o održavanju lifta sa našom kompanijom, mi ćemo napraviti rezervne dijelove u odjelu održavanja kompanije.


Ako ste zainteresirani za bilo kojeg dobavljača ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se formiranju uspješnih poslovnih odnosa sa novim klijentima širom svijeta u bliskoj budućnosti.

Hot Tags: Dumbwaiter, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, tvrtke
Related Products
Upit