Dom > Istorija kompanije

◆ Naša istorija


1987. godine

Huzhou hengda električna liftna fabrika osnovana je za stvaranje potpuno novog i sjajan put hengda brenda.


1933

preduzeće se reorganizovalo, uz hrabrost da postane prvi i vrhunac industrijske misije.


1998. godine

kompanija je promijenila ime na zhejiang hengda elevator co. LTD.


2004. godine

kompanija je sarađivala sa inostranom tehnologijom, uvedla naprednu tehnologiju kontrole i promijenila ime u zhejiang hengda Fuji lift co., LTD.


2004. godine

dalje smo integrirali inostrane pregovore i realizirali ekspertizu u oblasti tehnologije i finansijske saradnje. Ime je preimenovano kao zhejiang hengda Fuji elevator co., LTD.


2009. godine

kompanija je dodala 120 miliona juana i zvanično promijenila svoje ime u hengda Fuji elevator co. LTD.


2010. godine

sarađivali smo sa kineskim poslovnim modelom dobrobiti navedenih kompanija. Osvojili smo nacionalno visokotehnološko preduzeće, sveobuhvatno promovisali nivo proizvodne tehnologije i sposobnost istraživanja inovacija, unapređenju preduzeca za proizvodnju brendova prve linije liftova.


2011. godine

osvojili smo počasnu titulu Huzhou kljucne osnove i postali predstavnik preduzeca u Huzhou-u.


2012. godine

uložila je 180 miliona juana, pokrivajući površinu od skoro 100 mu. Eksperimentalni toranj je bio skoro 100 metara visok, a moderna trofazna postrojenja je završena i puštena u proizvodnju.

Prvi solarni lift u Kini 2012. godine. Kompanija je dodeljena provincijskom demonstracionom preduzeću za zaštitu patenata i pokrajinskim visoko tehnološkim centrima za istraživanje i razvoj


U 2013. godini

Hengfu grupa, još jedan "masivni lift" koji je utjelovio nemački brend i veštine, pokrenuo je novi model multibanarskog i multinacionalnog poslovanja.


U 2014

industrija je preuzela vodeću ulogu u korišćenju sistema za praćenje stvari na Internetu, što je efikasno poboljšalo praćenje rada liftova i obezbedilo da proizvodi liftova dobro funkcionišu


U 2015. godini

postalo je skladno preduzeće radnih odnosa i prvih deset konkurentskih brendova industrije liftova, težeći za više mjere razvoja tržišta i poboljšanje ukupne snage preduzeća.


2016. godine

osvojili smo počasni naziv nagrade za napredak nauke i tehnologije Huzhou, preduzeće sanqiang u gradu Huzhou, napredne kompanije u izvoznoj trgovini grada Huzhou i deset najboljih poreza.